Workshop AFTERGLOW

In een prettige ongedwongen sfeer werk je aan een canvas tas met jouw eigen creatie die transformeert in het donker. Dit doe je onder begeleiding van een ervaren kunstenaar die je de grafische technieken ‘sjabloneren’ en ‘pointillisme’ leert. De combinatie van de iconische grafische technieken met de glow-in-the-dark verf zorgt uiteindelijk voor een Pop-Art achtige stijl met een verrassende GLOW. Het einde van de workshop kan natuurlijk niet zonder het vastleggen van het resultaat…in het donker.

What makes you glow?

Waar of van wie ga jij stralen? ‘Glow’ staat in deze workshop centraal, vandaar dat je voorafgaand aan de workshop nadenkt over welk object, persoon of beeld jou een positief gevoel geeft. Dit beeld neem je mee, dit wordt jouw piece of art!

A piece of art

In een groep van minimaal 6 personen werk je zelf aan een draagbaar kunstwerk. De grafische techniek sjabloneren en de glow-in-the-dark verf zorgen voor ‘n Pop-Art achtige stijl met een verrassende ‘glow’ effect.

made by yourself!

In 1,5 uur ga je aan de slag met het maken van je eigen kunstwerk. Je trekt de afbeelding over, snijd ‘m uit en brengt het aan op de tas met een verfroller.

Er is tijd en ruimte om details aan te brengen om de compositie en vlakverdeling te versterken.

Turn the lights down low…

Het einde van de workshop is bijna in zicht, maar niet voordat de transformatie is ingetreden. Check het resultaat en dit wordt vastgelegd op foto!

Nu behoor jij officieel tot de AFTER GLOWERS!

Praktische informatie

De kosten voor een workshop van 1,5 uur voor minimaal 6 personen is vanaf € 36,95.

Het is ook mogelijk om een uitgebreidere workshop van 2,5 uur te volgen inclusief lunch. De kosten hiervoor zijn op aanvraag.

We geven ook workshops op maat voor groepen groter dan 20 personen.

Locatie: in overleg

Vragen of inschrijven ? laat hier je bericht achter!

6 + 4 =

Pin It on Pinterest

Share This